1
2
3
4
Ποιοί είμαστε

Η dnnZONE Web Development Services αποτελείται από μία ομάδα επαγγελματιών, στο χώρο της τεχνολογίας, που δραστηριοποιείται στην αγορά εταιρειών ανάπτυξης ιστοσελίδων. Mε θετική διάθεση και δημιουργικότητα, συνδυάζουμε άριστη γνώση της τεχνολογίας και εμπειρία στο marketing.

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Τι κάνουμε

Η δύναμή μας είναι η δημιουργία ιστοσελίδων! Εάν θέλετε να δημιουργήσετε το εταιρικό website της επιχείρησής σας, εάν θέλετε να το επανασχεδιάσετε ή χρειάζεστε λύσεις για επιτυχημένο online ηλεκτρονικό εμπόριο, η έμπειρη ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει από την αρχή μέχρι το τέλος.

 

Δημιουργία και κατασκευή ιστοσελίδων

Τι προσφέρουμε

Παρέχουμε ολοκληρωμένα οικονομικά πακέτα υπηρεσιών, που αφορούν στις στρατηγικές προβολής και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών μιας επιχείρησης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) και στις μηχανές αναζήτησης για να είστε παρόντες με οργανωμένο και ελκυστικό τρόπο στο internet.

 

Προώθηση και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Με απλά λόγια,

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε λύσεις που καλύπτουν απόλυτα τις επιθυμίες και πραγματοποιούν τους στόχους των πελατών μας. Για εμάς δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες δουλειές.Αντιμετωπίζουμε κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε με τον ίδιο υπεύθυνο τρόπο ανεξαρτήτως κόστους.

 

Λύσεις στη Δημιουργία Ιστοσελίδων

Στόχος μας είναι η έμπρακτη απόδειξη του “value for money”

με άριστη σχέση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και του κόστους.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Χαμηλό κόστος, με έμφαση στη λειτουργικότητα, την ευχρηστία, την καλαισθησία, ώστε να αναδεικνύεται η εταιρική σας ταυτότητα με dnn. Περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Διαχειριστείτε, προβάλετε, προωθήστε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας μέσα από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η εταιρική ταυτότητα είναι η οπτική εικόνα της εταιρείας. Μέσα από τα σχήματα, τα χρώματα και την γραμματοσειρά της εταιρικής ταυτότητας φαίνεται το ύφος της εταιρείας, η δραστηριότητά της, οι στόχοι της, η φιλοσοφία και η κουλτούρα της. Περισσότερα

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Βελτιώστε την προβολή και την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης κάνοντας τη φιλική προς αυτές. Περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Η dnnZONE αναλαμβάνει να δώσει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα της επιχείρησής σας αναπτύσσοντας εξειδικευμένο λογισμικό το οποίο θα εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες της. Περισσότερα

Πρόσφατα έργα

Οι δεξιότητες της ομάδας της dnnZONE μαρτυρούν την υψηλή τεχνογνωσία και αισθητική των ατόμων που την απαρτίζουν βρίσκοντας εφαρμογή στη δημιουργία ιστοσελίδων υψηλής ποιότητας & εικαστικού περιεχομένου:

Web Design 90%
HTML5 /CSS3 95%
Graphic Design 90%
DNN 95%

Τα νέα μας

Είπαν οι πελάτες για την dnnZONE

 

 • Η συνεργασία με την dnnΖΟΝΕ μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Συνάντησα ανθρώπους γεμάτους διάθεση για δουλειά και πρωτότυπες ιδέες. Το αποτέλεσμα ήταν υψηλής ποιότητας και απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες μου, ενώ μέχρι σήμερα η υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει παραμένει πάντα άμεση!

  Τάσος ΠαυλικανίδηςΕπιχειρηματίας
 • Η συνεργασία μας με την dnnΖΟΝΕ ήταν άψογη καθώς πρόκειται για μια ομάδα επαγγελματιών οι οποίοι είναι πλήρως οργανωμένοι και συντονισμένοι με πλούσιες και στοχευμένες ιδέες τόσο κατά την υλοποίηση του έργου όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο προς τους πελάτες τους. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να τονίσουμε την υψηλή ποιότητα της δουλειάς τους και την άμεση υποστήριξή τους όποτε αυτό είναι αναγκαίο.

  Διονύσης ΠολυζώηςΓενικός Διευθυντής
 • Εξαιρετικοί συνεργάτες, άψογο αποτέλεσμα! Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της dnnΖΟΝΕ και των ανθρώπων της είναι ότι προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες του πελάτη, ενώ διαθέτουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τους επιχειρηματικούς σκοπούς που εξυπηρετεί ένα site και καθοδηγούν αποτελεσματικά με ιδέες και προτάσεις. Συστήνω ανεπιφύλακτα.

  Βασίλειος ΓλύνηςFounder
 • Η συνεργασία μου με την εταιρία dnnΖΟΝΕ ήταν άψογη. Με την έναρξη της συνεργασίας μας, ήταν (και είναι) σε συνεχή επαφή μαζί μου για να με καθοδηγήσουν να υλοποιήσω τις ιδέες μου αλλά και πώς να τις προβάλω σωστά. Μου προσέφεραν ένα πακέτο που μου κάλυπτε όλες τις ανάγκες, αλλά συγχρόνως, ήταν και οικονομικό.

  Markos Hatzopoulos - Lili HatzopoulouAccount Manager
 • Η συνεργασία μας με την dnnΖΟΝΕ ήταν και παραμένει άψογη. Θεωρώ ότι το πιο δυνατό τους σημείο είναι το γεγονός ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα, άμεσα! Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τέλεια οργάνωση. H φιλία που αποκτήσαμε κατά τη συνεργασία μας είναι το σημαντικότερο απ' όλα. Το φιλικό περιβάλλον στα πλαίσια της άμεσης εξυπηρέτησης κάνει την dnnZONE να ξεχωρίζει.

  Αρετή ΕλευθεριάδουΕξυπηρέτηση Πελατών OrangeTS
 • Η συνεργασία με το έμψυχο δυναμικό της dnnΖΟΝΕ ήταν πραγματικά… με ψυχή. Άνθρωποι που ακούν, καταλαβαίνουν τις ανάγκες μας και δίνουν λύσεις αλλά και ιδέες προσαρμοσμένες σε εμάς. Δεν προσπαθούν να δώσουν μια έτοιμη λύση με πρακτικές copy-paste αλλά μια λύση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μας. Το δικό μας project με τις ιδιαιτερότητες για πώληση με χρώμα - μέγεθος έφερε αρκετές προκλήσεις στις οποίες ανταποκρίθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

  Ευχαριστούμε πολύJust Perfect Team
Αντιμετωπίζετε πρόβλημα στη λειτουργία της ιστοσελίδας σας;
Υποβάλετε το ερώτημά σας τώρα!

Μέσω του on-line συστήματος εξυπηρέτησης πελατών αλλά και τη Βάση Γνώσης της dnnZONE μπορείτε να επιλύσετε οποιοδήποτε θέμα ή πρόβλημα παρουσιασθεί μετά το τέλος του έργου.

 

Υποστήριξη Πελατών

Η ομάδα μας

Η dnnZONE Web Services αποτελείται από μία ομάδα επαγγελματιών, στο χώρο της τεχνολογίας, που δραστηριοποιείται στην αγορά εταιρειών ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Σήμερα η dnnZONE Web Development Services έχει συνεχή ανοδική πορεία και η εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει από τους πελάτες της αποδεικνύει τη σταδιακή καθιέρωσή της στην ελληνική αγορά ως ένα εγγυημένο και αξιόπιστο όνομα στο χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών.

> Περισσότερα..

Εργαστείτε μαζί μας

> Ευκαιρίες καριέρας

 

ΓΕΜΗ: 126860609000

 

Επικοινωνία
*
*
*