dnnzone είπαν οι πελάτες για εμάς
Είπαν για εμάς

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας
είναι το κίνητρο για να γινόμαστε
συνεχώς καλύτεροι!
 • "Στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού της επιχείρησής μας, εμπιστευτήκαμε την dnnΖΟΝΕ για την κατασκευή της ιστοσελίδας μας. Από την πρώτη στιγμή, οι άνθρωποι της κατανόησαν τις ανάγκες μας και με τις ιδέες και την τεχνογνωσία τους, δημιούργησαν ένα site που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις ξεπερνώντας τις προσδοκίες μας. Ήδη λαμβάνουμε θετικά σχόλια από τους επισκέπτες του και πλέον θεωρούμε την dnnΖΟΝΕ πολύτιμο συνεργάτη μας. Ευχαριστούμε την dnnΖΟΝΕ για την άψογη συνεργασία και σας την συστήνουμε ανεπιφύλακτα για την προβολή σας!!!!"

  ΕΛΛ.ΟΙΚΟΝ.Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
 • "Πριν συνεργαστώ για πρώτη φορά με την dnnΖΟΝΕ γνώριζα πως επρόκειτο για μια πολύ σοβαρή εταιρεία με εμπειρία αρκετών projects στο διάστημα λειτουργίας της και όλες οι συστάσεις που είχα ήταν θετικότατες! Κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας μου διαπίστωσα το επίπεδο της τεχνογνωσίας των ανθρώπων που την απαρτίζουν. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα, λόγω έλλειψης χρόνου, να μην χρειάζεται να επαναλαμβάνω τις σκέψεις μου, αλλά να τις βλέπω αποτυπωμένες και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό που με έκανε να την κατατάξω στις κορυφαίες όμως, ήταν το aftersales service το οποίο και λόγω της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας θεωρώ ως κορυφαίο δείκτη αξιολόγησης μια επιχείρησης."

  Σπύρος ΑγιοβλασίτηςLampaled
 • "Η συνεργασία με την dnnΖΟΝΕ μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Συνάντησα ανθρώπους γεμάτους διάθεση για δουλειά και πρωτότυπες ιδέες. Το αποτέλεσμα ήταν υψηλής ποιότητας και απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες μου, ενώ μέχρι σήμερα η υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει παραμένει πάντα άμεση!"

  Τάσος ΠαυλικανίδηςΕπιχειρηματίας
 • "Η συνεργασία μας με την dnnΖΟΝΕ ήταν άψογη καθώς πρόκειται για μια ομάδα επαγγελματιών οι οποίοι είναι πλήρως οργανωμένοι και συντονισμένοι με πλούσιες και στοχευμένες ιδέες τόσο κατά την υλοποίηση του έργου όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο προς τους πελάτες τους. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να τονίσουμε την υψηλή ποιότητα της δουλειάς τους και την άμεση υποστήριξή τους όποτε αυτό είναι αναγκαίο."

  Διονύσης Πολυζώης Γενικός Διευθυντής
 • "Εξαιρετικοί συνεργάτες, άψογο αποτέλεσμα! Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της dnnΖΟΝΕ και των ανθρώπων της είναι ότι προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες του πελάτη, ενώ διαθέτουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τους επιχειρηματικούς σκοπούς που εξυπηρετεί ένα site και καθοδηγούν αποτελεσματικά με ιδέες και προτάσεις. Συστήνω ανεπιφύλακτα."

  Βασίλειος Γλύνης Founder
 • "Από την αρχή της συνεργασίας μου με το team της dnnΖΟΝΕ κατάλαβα οτι έχω να κάνω με ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν. Οι προτάσεις που μου έκαναν αξιοποίησαν στο μέγιστο τις δυνατότητες του site μου, δίνοντας μου θεαμάτικα περιθώρια επαγγελματικής εξέλιξης. Όσο για την τεχνική υποστήριξη... είναι πριν από εμάς, για μας! Εν ολίγοις, η καλύτερη δυνατή συνεργασία, σε πολύ προσιτό κόστος. Να είστε πάντα καλά!!!"

  Ρέζεκ Νιντάλ Animal Station
 • "Η εμπειρία της συνεργασίας μας με την dnnΖΟΝΕ ήταν μοναδική! Μία επιθετική ομάδα «δικηγόρων του διαβόλου» αντιμετώπισε και κατανόησε σε βάθος το marketing της εταιρείας μας, δίνοντας αποτελέσματα που ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες μας. Η πληθώρα των συνεργατών της που κάλυψαν οποιαδήποτε ανάγκη μας, κέρδισε επάξια την οριστική «μάχη» της τωρινής και μελλοντικής συνεργασίας μας. Με την πρώτη επαφή μαζί τους θα διαπιστώσετε όλα όσα εμείς ήδη γνωρίζουμε και αποτυπώνονται στην σελίδα μας."

  Μυλωνάκης Δημήτρης - Κράλλη Αργυρώ Ιδρυτές
 • "Η συνεργασία μου με την εταιρία dnnΖΟΝΕ ήταν άψογη. Με την έναρξη της συνεργασίας μας, ήταν (και είναι) σε συνεχή επαφή μαζί μου για να με καθοδηγήσουν να υλοποιήσω τις ιδέες μου αλλά και πώς να τις προβάλω σωστά. Μου προσέφεραν ένα πακέτο που μου κάλυπτε όλες τις ανάγκες, αλλά συγχρόνως, ήταν και οικονομικό."

  Markos Hatzopoulos - Lili Hatzopoulou Account Manager
 • "Πραγματικά μια υπέροχη συνεργασία. Άριστοι επαγγελματίες. Ήταν πολύ σημαντικό ότι κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας δεν αισθάνθηκα ότι ήμουν μόνος, είχαμε καθημερινή επικοινωνία άμεση και γρήγορη. Εκτός από σωστοί επαγγελματίες είναι πολύ φιλικοί και κοινωνικοί. Θα χαρώ να συνεργαστούμε στο μέλλον και πάλι..."

  www.tour-europe.net Founder
 • "Θεωρώντας τον εαυτό μου ως έναν ιδιαίτερα απαιτητικό άνθρωπο, ιδιαίτερα στις επαγγελματικές συνεργασίες μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω την dnnΖΟΝΕ που με βοήθησε, μου έδωσε λύσεις σε δύσκολα προβλήματα, υλοποίησε όλα όσα ζήτησα και χρειάζονταν για την επιχείρησή μου και το σημαντικότερο όλων είναι ότι μου αφιέρωναν χρόνο όταν εγώ τον χρειαζόμουν και όχι όταν εκείνοι μπορούσαν."

  Πάνος Καρίτσος Γεροντάρας Κεραμικά
 • "Η συνεργασία μας με την dnnΖΟΝΕ ήταν και παραμένει άψογη. Θεωρώ ότι το πιο δυνατό τους σημείο είναι το γεγονός ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα, άμεσα! Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τέλεια οργάνωση. H φιλία που αποκτήσαμε κατά τη συνεργασία μας είναι το σημαντικότερο απ' όλα. Το φιλικό περιβάλλον στα πλαίσια της άμεσης εξυπηρέτησης κάνει την dnnΖΟΝΕ να ξεχωρίζει."

  Αρετή Ελευθεριάδου Εξυπηρέτηση Πελατών OrangeTS
 • "Θα ήθελα να ευχαριστήσω το δυναμικό της dnnΖΟΝΕ γιατί κατάφεραν να υλοποιήσουν αλλά και να εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο τις ιδέες μου ώστε να έχω το αποτέλεσμα που επιθυμώ. Βρίσκονταν και εξακολουθούν να βρίσκονται δίπλα μου παρέχοντάς μου συνεχή υποστήριξη ενώ το οικονομικό κομμάτι της συνεργασίας μας ήταν ιδιαίτερα προσιτό."

  Κυριάκος Διακάτος Athlos Dog Training
 • "Η συνεργασία με το έμψυχο δυναμικό της dnnΖΟΝΕ ήταν πραγματικά… με ψυχή. Άνθρωποι που ακούν, καταλαβαίνουν τις ανάγκες μας και δίνουν λύσεις αλλά και ιδέες προσαρμοσμένες σε εμάς. Δεν προσπαθούν να δώσουν μια έτοιμη λύση με πρακτικές copy-paste αλλά μια λύση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μας. Το δικό μας project με τις ιδιαιτερότητες για πώληση με χρώμα - μέγεθος έφερε αρκετές προκλήσεις στις οποίες ανταποκρίθηκαν με απόλυτη επιτυχία."

  Just Perfect Team Ευχαριστούμε πολύ
 • "Η συνεργασία μου με το δυναμικό της dnnΖΟΝΕ ήταν ιδιαίτερα αποδοτική διότι αποτελείται από ανθρώπους που διαθέτουν πολύ καλή γνώση στο αντικείμενο της δημιουργίας ιστοσελίδων και στην προώθηση ενός επαγγελματία στο διαδίκτυο. Βρίσκονταν πάντα δίπλα μου, από την αρχή της συνεργασίας μας μέχρι το τέλος, για να με συμβουλεύσουν για τον καλύτερο τρόπο προβολής της δουλειάς μου προσφέροντάς μου ένα πολύ προσιτό οικονομικό πακέτο υπηρεσιών."

  Αθανάσιος Κατούφας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
 • "Αυτό που κράτησα, σαν πολύτιμη εμπειρία από την συνεργασία μαζί σας, ήταν ότι : Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι αν θέλω κάτι, αυτό μπορεί να γίνει. Γνώρισα ότι τα χρονοδιαγράμματα εκτέλεσης των επί μέρους εργασιών υπάρχουν για να τηρούνται. Εκτίμησα τις μικρές αλλά και μεγάλες υποδείξεις που μου κάνατε για την επικοινωνία αλλά και την διευκόλυνση του χρήστη και από τότε εισπράττω εγώ τα ευχαριστώ. Το κυριότερο όμως ήταν ότι με αντιμετωπίσατε σαν άνθρωπο και όχι σαν... άλλο ένα site. Είναι η πρώτη φορά (μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες αλλού) που καμαρώνω να δώσω την διεύθυνση του site του αίλουρου σε όποιον μου την ζητά. Σας ευχαριστώ και πάλι."

  Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος Αίλουρος - Ιατρείο για Γάτες
Η ομάδα μας

Η dnnZONE Web Services αποτελείται από μία ομάδα επαγγελματιών, στο χώρο της τεχνολογίας, που δραστηριοποιείται στην αγορά εταιρειών ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Σήμερα η dnnZONE Web Development Services έχει συνεχή ανοδική πορεία και η εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει από τους πελάτες της αποδεικνύει τη σταδιακή καθιέρωσή της στην ελληνική αγορά ως ένα εγγυημένο και αξιόπιστο όνομα στο χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών.

> Περισσότερα..

Εργαστείτε μαζί μας

> Ευκαιρίες καριέρας

 

ΓΕΜΗ: 126860609000

 

Επικοινωνία
*
*
*