Κατασκευή και Δημιουργία Ιστοσελίδας με dotnetnuke
Δημιουργία Ιστοσελίδων
Χαμηλό κόστος
Λειτουργικότητα
Καλαισθησία

 

Ανάπτυξη & Δημιουργία Ιστοσελίδων

Πλατφόρμα dnnzonecms βασισμένη στο dotnetnuke
Η ομάδα της dnnZONE δημιουργεί μοναδικές ιστοσελίδες με την πλατφόρμα ανάπτυξης dnnZONECMS, μια πλατφόρμα που είναι βασισμένη στο καλύτερο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) DotNetNuke, γραμμένη σε περιβάλλον ανάπτυξης .ΝΕΤ.
Δημιουργία και κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων σε dotnetnuke
Προσφέρει ευελιξία, ευκολία στη χρήση, επεκτασιμότητα στους διαχειριστές, τους συντάκτες περιεχομένων και τους σχεδιαστές και αποτελεί ένα δυνατό εργαλείο ανάπτυξης και δημιουργίας επαγγελματικών Ιστοσελίδων.

 

 

  • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας
  • Ανάπτυξη Ιστοσελίδας
  • Έλεγχος
  • Εκπαίδευση
  • Υποστήριξη

Στρατηγική συλλογής Απαιτήσεων και Σχεδιασμού

 

Συλλογή Απαιτήσεων

Σε όλη τη διάρκεια του σταδίου της συλλογής των πληροφοριών είμαστε δίπλα σας και σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες βασιζόμενες στη μακρόχρονη εμπειρία μας με σκοπό την αποτελεσματική προβολή σας στο διαδίκτυο.

Ανάλυση Ανταγωνισμού

Κατανοούμε το είδος της επιχείρησής σας, επεξεργαζόμαστε τις απαιτήσεις σας, κάνουμε έρευνα αγοράς του ανταγωνισμού και δημιουργούμε για εσάς προτάσεις που συζητούνται από κοινού με σκοπό την οριστικοποίηση των προδιαγραφών ανάπτυξης της ιστοσελίδας σας.

Προτάσεις για Υλοποίηση

Διαφορετικές προτάσεις από εμάς, τόσο στο δομικό όσο και στο εικαστικό μέρος, βοηθούν από πολύ νωρίς να έχετε εικόνα του έργου που θα υλοποιηθεί, αυστηρά μέσα στο χρονοδιάγραμμα που θα συμφωνηθεί.

Χρονοδιάγραμμα Έργου

Στο χρονοδιάγραμμα παρουσιάζονται τα κύρια σημεία της υλοποίησης του έργου σε ημερομηνίες που έχουν συμφωνηθεί και οι οποίες αυστηρά θα τηρηθούν και από τα δύο μέρη.

 

    “

    Το καλύτερο αποτέλεσμα προέρχεται από την κατανόηση των αναγκών σας,
των στόχων, των ιδεών και των επιθυμιών σας.

Αναπτυξη και σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής της σελίδας σας παρακολουθείτε on-line την εξέλιξή της και συζητάτε μαζί μας την ανάπτυξη και την πρόοδο της σε κάθε κύριο σημείο του χρονοδιαγράμματος.

Με την έναρξη του έργου λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό στα Ελληνικά και έχετε πρόσβαση στη Βάση Γνώσης (Knowledge Base) της dnnZΟΝΕ, στο online σύστημα εξυπηρέτησης πελατών του (ticketing) και φυσικά στη σελίδα σας.

 

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας από την dnnZONE

Έλεγχος

Κάθε φορά που υλοποιείται ένα κύριο σημείο του έργου πραγματοποιείται έλεγχος και διόρθωση των λεπτομερειών από εσάς και αποδοχή του παραδοτέου ώστε η ομάδα ανάπτυξης της dnnZONE να προχωρήσει σε επόμενο βήμα.

 

Έλεγχος Ιστοσελίδας από dnnZONE

Εκπαίδευση

Με την ολοκλήρωση και την αποδοχή του έργου, σας παρέχουμε εκπαίδευση για τη διαχείριση της σελίδας σας καθώς και τα εγχειρίδια χρήσης της στα Ελληνικά.

 

Εκπαίδευση Χρήσης dnnzoneCMS Πλατφόρμας

Υπηρεσίες Υποστήριξης

Μέσω του on-line συστήματος εξυπηρέτησης πελατών αλλά και τη Βάση Γνώσης της dnnZONE μπορείτε να επιλύσετε οποιοδήποτε θέμα ή πρόβλημα παρουσιασθεί μετά το τέλος του έργου.

 

Αιτήματα εξυπηρέτησης dnnzone Εξυπηρέτηση Πελατών      Βαση γνώσης dnnzone Βάση Γνώσης

 

Τεχνική Υποστήριξη από την dnnZONE

Η ομάδα μας

Η dnnZONE Web Services αποτελείται από μία ομάδα επαγγελματιών, στο χώρο της τεχνολογίας, που δραστηριοποιείται στην αγορά εταιρειών ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Σήμερα η dnnZONE Web Development Services έχει συνεχή ανοδική πορεία και η εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει από τους πελάτες της αποδεικνύει τη σταδιακή καθιέρωσή της στην ελληνική αγορά ως ένα εγγυημένο και αξιόπιστο όνομα στο χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών.

> Περισσότερα..

Εργαστείτε μαζί μας

> Ευκαιρίες καριέρας

 

ΓΕΜΗ: 126860609000

 

Επικοινωνία
*
*
*