RSS
Ιανουάριος 2013
Συνεργασία με την Κατασκευαστική Εταιρεία "Τοξότης"

Συνεργασία με την Κατασκευαστική Εταιρεία "Τοξότης"

Η δραστηριότητα της εταιρείας ξεκίνησε σαν Αφοί Καπετανάκη το 1982 με διευθύνων σύμβουλο τον Ιωσήφ Καπετανάκη. Στην συνέχεια μετονομάστηκε σε Τοξότης Τεχνική, τίτλο που διατηρεί έως και σήμερα.
[+] Περισσότερα
Δεκέμβριος 2012
Συνεργασία με την Εταιρεία Ενέργειας

Συνεργασία με την Εταιρεία Ενέργειας "PIGREEN"

Η PIGREEN ιδρύθηκε το 2012, μέσα στην βαθιά οικονομική κρίση, στοχεύοντας να αναπτυχθεί προσφέροντας προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες που βοηθούν την βελτίωση της λειτουργίας των επιχειρήσεων και οργανισμών, την αύξηση της αποτελεσματικότητας και την βελτίωση της κερδοφορίας τους...
[+] Περισσότερα
Νοέμβριος 2012
Νέα Συνεργασία με την εταιρεία

Νέα Συνεργασία με την εταιρεία "Τροχοί Νικαίας"

Η εταιρεία "Τροχοί Νικαίας" ειδικεύεται στην προμήθεια παντός είδους τροχών για κάθε χρήση
[+] Περισσότερα
Συνεργασία με την

Συνεργασία με την "JustPerfect" για τη δημιουργία Microsite

Κατασκευή Microsite για πολλαπλά domain names.
[+] Περισσότερα
Συνεργασία με την Εταιρεία

Συνεργασία με την Εταιρεία "Βαρδάκας"

Η Εταιρεία "Βαρδάκας" ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια ως χονδρική πώληση χειραμαξών και τροχών παντός τύπου. Στην πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σε κατάστημα βιομηχανικών ειδών, εργαλείων και αναλωσίμων...
[+] Περισσότερα
Συνεργασία με το

Συνεργασία με το "MyPlayLand"

Το κέντρο My Playland, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2 - 8 ετών, παρέχοντας τους τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητα τους, να κοινωνικοποιηθούν, να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση τους, να μάθουν, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να εξερευνήσουν...
[+] Περισσότερα
Ιούλιος 2012
Συνεργασία με το

Συνεργασία με το "Tour-Greece"

Ιστοσελίδα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπου οι χρήστες μοιράζονται την εμπειρία τους από τα ταξίδια τους σε όλη την Ελλάδα.
[+] Περισσότερα
Ιούνιος 2012
Συνεργασία με το

Συνεργασία με το "Tour-Europe"

Ιστοσελίδα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπου οι χρήστες μοιράζονται την εμπειρία τους από τα ταξίδια τους σε όλη την Ευρώπη.
[+] Περισσότερα
Μάϊος 2012
Συνεργασία με την εταιρεία της

Συνεργασία με την εταιρεία της "Λιλής Χατζοπούλου"

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τη Λιλή και το Δημήτρη Χατζόπουλο, το 1987, στο Χαλάνδρι και αποτέλεσε ένα πρωτοποριακό εγχείρημα που απάντησε δυναμικά στην ανάγκη των πελατών για τη δημιουργία ενός χώρου προσωπικής εξυπηρέτησης.
[+] Περισσότερα
Ιανουάριος 2012
Συνεργασία με την έκθεση

Συνεργασία με την έκθεση "Κατοικίδια εν Δράσει"

Από Παρασκευή 05 Οκτωβρίου έως Κυριακή 07 Οκτωβρίου, στα πλαίσια του φεστιβάλ «Κατοικίδια εν Δράσει» πραγματοποιήθηκε στο ΕΚΕΠ (12ο Χλμ Αθηνών Λαμίας και Οδυσσέως), σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ο 1ος Διαγωνισμός Δίσκων & Βιοτοπικών Ενυδρείων Ανατολικής Μεσογείου στην Αθήνα.
[+] Περισσότερα
Δεκέμβριος 2011
Συνεργασία με το

Συνεργασία με το "e-magazaki"

To e-magazaki είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης παραδοσιακών προϊόντων και προϊόντων για το σπίτι. Αξίζει να ρίξετε μια ματιά!
[+] Περισσότερα
Νοέμβριος 2011
Συνεργασία με την εταιρεία

Συνεργασία με την εταιρεία "OrangeTS"

Η ΟRANGETS ιδρύθηκε με σκοπό την υποστήριξη service των σύγχρονων αναγκών στη νέα ψηφιακή εποχή. Στόχος της είναι η υποστήριξη σύγχρονων και εξειδικευμένων λύσεων στο χώρο της τεχνολογίας και της πληροφορικής επιτυγχάνοντας συνεργασίες με επιλεγμένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Η μεγάλη εξειδίκευση και η 25ετής εμπειρία της στο χώρο της πληροφορικής τίθεται στην υπηρεσία του πελάτη.
[+] Περισσότερα
Συνεργασία με το Portal

Συνεργασία με το Portal "Visit-Korinthia"

Η προσπάθεια του Visit Korinthia είναι να κρατάει αυτήν την διαδικτυακή πύλη καθημερινά ενημερωμένη έτσι ώστε να μπορεί να σας προσφέρουμε ασφαλή και γρήγορη ενημέρωση. Το μυστικό για αυτήν την επιτυχία είναι η συμμετοχή των αναγνωστών που μπορούν να στέλνουν τις παρατηρήσεις τους και διάφορες πληροφορίες ώστε να να δημοσιευτούν στο portal.
[+] Περισσότερα
Οκτώβριος 2011
Συνεργασία με τη Βιοτεχνία

Συνεργασία με τη Βιοτεχνία "Γεροντάρας"

Η βιοτεχνία Γεροντάρας ειδικεύεται για πάνω από εξήντα χρόνια στην κατασκευή χειροποίητων Αρχαϊκών κεραμικών αγγείων με κύριο θέμα την ελληνική μυθολογία.
[+] Περισσότερα
Συνεργασία με την PC-TECH CENTER για την εταιρεία

Συνεργασία με την PC-TECH CENTER για την εταιρεία "HARIS COTTON"

Η HARIS COTTON ιδρύθηκε το 1975 και δραστηριοποιήθηκε στην παραγωγή και εμπορία γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων.
[+] Περισσότερα
Συνεργασία με το

Συνεργασία με το "Athlos Dog Training"

Το Athlos Dog Training δραστηριοποιείται στην κατʼοίκον εκπαίδευση σκύλων, την εκμάθηση των κανόνων της ανθρώπινης αγέλης στο σκύλο μας χωρίς την αλλοίωση του χαρακτήρα του.
[+] Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2011
Συνεργασία με την εταιρεία

Συνεργασία με την εταιρεία "D+ZInteriors"

Η D+Z Interiors δημιουργήθηκε το 1995 από το Βαγγέλη Δερεδάκη και την Κωνσταντίνα Ζορμπά. Στην πολυετή παρουσία της στον χώρο της εσωτερικής διακόσμησης και της αρχιτεκτονικής γενικότερα, το γραφείο έχει μελετήσει, διεκπεραιώσει και κατασκευάσει πληθώρα έργων, τόσο μικρής όσο και μεγάλης κλίμακας.
[+] Περισσότερα
Συνεργασία με τη βιοτεχνία

Συνεργασία με τη βιοτεχνία "Φαναράκια"

Μπορείτε να βρείτε φαναράκια τα οποία ξεχωρίζουν, για την ιδιαίτερη αισθητική τους αφού το κάθε ένα ξεχωριστά, αποτελείται από γυαλί πού είναι ζωγραφισμένο στο χέρι.
[+] Περισσότερα
Ιούλιος 2011
Συνεργασία με τον

Συνεργασία με τον "Αθανάσιο Κατούφα"

O Αθανάσιος Κατούφας γεννήθηκε το 1966 και μεγάλωσε στον Πειραιά όπου μετά την αποφοίτηση του από το Λύκειο, ακολούθησε την κατεύθυνση των τεχνικών ειδικοτήτων της δευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης ΤΕΣ στη Σιβιτανείδιο σχολή, από όπου και ολοκληρώνοντας τις σπουδές του, του απονεμήθηκε άδεια εγκαταστάσεων ηλεκτρολόγου μηχανικού.
[+] Περισσότερα
Ιανουάριος 2011
Συνεργασία με την εταιρεία

Συνεργασία με την εταιρεία "JustPerfect"

Η εταιρεία JUST PERFECT ιδρύθηκε το 1989 και δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της μόδας με έμφαση στην ποιότητα και την μοναδικότητα των ρούχων. Η δέσμευση της εταιρείας είναι να ικανοποιεί το καταναλωτικό κοινό στο μέγιστο βαθμό.
[+] Περισσότερα
Συνεργασία με το

Συνεργασία με το "Eργαστήρι 86"

Το Εργαστήρι 86 είναι μια οργανωμένη και έμπειρη εταιρεία στο χώρο της οδοντοπροσθετικής με έμφαση στην ποιότητα, τις τιμές και στο χρόνο παράδοσης.
[+] Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2010
Συνεργασία με το Αρχιτεκτονικό Γραφείου του

Συνεργασία με το Αρχιτεκτονικό Γραφείου του "Δημήτριου Καρανταβάνη"

Ο Δ. Καρανταβάνης σπούδασε στο Παρίσι μέχρι το 1979 που επέστρεψε στην Ελλάδα και άνοιξε το προσωπικό του γραφείο, το οποίο δραστηριοποιείτο στους τομείς μελέτης και κατασκευής ποικίλων αρχιτεκτονικών έργων, με έμφαση στις ιδιωτικές κατοικίες αλλά και σε ένα σημαντικό αριθμό κτιρίων γραφείων, ξενοδοχείων, μουσείων καθώς και καταστημάτων εστιατορίων, καφέ.
[+] Περισσότερα
Ιούνιος 2010
Συνεργασία με το

Συνεργασία με το "Animal Station"

Μέσα από την περιήγηση στη σελίδα του Animal Station θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σε ότι αφορά στα προϊόντα και τις υπηρεσίες ενός εξειδικευμένου Pet Shop.
[+] Περισσότερα
Απρίλιος 2010
Συνεργασία με το εργαστήρι κορνίζας

Συνεργασία με το εργαστήρι κορνίζας "Πολύμορφο"

Η επιχείρηση Πολύμορφο - Polymoprho, ιδρύθηκε το 1993 από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου στη Χαλκίδα και αρχικά ασχολήθηκε με το εμπόριο αφίσας, με παράλληλη δραστηριότητα το κορνίζωμα των αφισών με προκάτ κορνίζα.
[+] Περισσότερα
Ιανουάριος 2010
Συνεργασία με την εταιρεία επίπλου

Συνεργασία με την εταιρεία επίπλου "Καφούσης"

Η εταιρεία Καφούσης ιδρύθηκε το 1970 από τον κ. Αναστάσιο Καφούση με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία επίπλων υψηλών προδιαγραφών με έμφαση στη διαχρονική αισθητική.
[+] Περισσότερα
Ιανουάριος 2007
Συνεργασία με το

Συνεργασία με το "AthensTaxiGroup"

Δημιουργία Ιστοσελίδας και SEO
[+] Περισσότερα
Νοέμβριος 2006
Συνεργασία με το ιατρείο "Αίλουρος"

Συνεργασία με το ιατρείο "Αίλουρος"

Δημιουργία Ιστοσελίδας και Ανάπτυξη Εφαρμογής Ιατρείου
[+] Περισσότερα
Σελίδα 5 από 5 [5] ΕπόμενηΤελευταία
Η ομάδα μας

Η dnnZONE Web Services αποτελείται από μία ομάδα επαγγελματιών, στο χώρο της τεχνολογίας, που δραστηριοποιείται στην αγορά εταιρειών ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Σήμερα η dnnZONE Web Development Services έχει συνεχή ανοδική πορεία και η εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει από τους πελάτες της αποδεικνύει τη σταδιακή καθιέρωσή της στην ελληνική αγορά ως ένα εγγυημένο και αξιόπιστο όνομα στο χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών.

> Περισσότερα..

Εργαστείτε μαζί μας

> Ευκαιρίες καριέρας

 

ΓΕΜΗ: 126860609000

 

Επικοινωνία
*
*
*