RSS
Απρίλιος 2014
Νέα Συνεργασία με την

Νέα Συνεργασία με την "HASHTAG FASION"

Σε ένα ρομαντικό και παιχνιδιάρικο χώρο θα βρείτε ρούχα με άψογο στυλ σε προσιτές τιμές !!
[+] Περισσότερα

Συνεργασία με την εταιρεία "ΕΝ-ΤΥΠΩ"

Η εταιρία "ΕΝ ΤΥΠΩ" αποτελεί τη νέα επένδυση στην αγορά Ιδρύθηκε το 2006 από έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο των γραφικών τεχνών. Μέσα από την έντονη ενασχόλησή τους στον κλάδο της τυπογραφίας έχει δημιουργηθεί ένα νέο σύγχρονο εργοστάσιο που προσφέρει αυτό που ζητά ο πελάτης...
[+] Περισσότερα
Συνεργασία με την

Συνεργασία με την "SigmaBay Yachting"

Η SigmaBay Yachting είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία πλοίων αναψυχής με έδρα τον Πειραιά. Σκοπός της εταιρείας μας είναι να προσφέρει ιστιοπλοϊκές διακοπές και συμμετοχή σε αγώνες ιστιοπλοΐας σε όσους αγαπούν να ταξιδεύουν στην θάλασσα.
[+] Περισσότερα
Μάρτιος 2014
Αναβάθμιση Ιστοσελίδας της

Αναβάθμιση Ιστοσελίδας της "OrangeTS"

Η ΟRANGETS ιδρύθηκε με σκοπό την υποστήριξη service των σύγχρονων αναγκών στη νέα ψηφιακή εποχή. Στόχος της είναι η υποστήριξη σύγχρονων και εξειδικευμένων λύσεων στο χώρο της τεχνολογίας και της πληροφορικής επιτυγχάνοντας συνεργασίες με επιλεγμένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.
[+] Περισσότερα
Φεβρουάριος 2014
Συνεργασία με τον

Συνεργασία με τον "ΑΙΛΟΥΡΟ" - Αναβάθμιση Ιστοσελίδας

Όταν ο άνθρωπος κουράζεται από την φασαρία και τον κόσμο... Όταν θέλει να απομονωθεί και να ονειροπολήσει.. Όταν αρχίζει να σκληραίνει η καρδιά και ο ένας δεν μοιράζεται τίποτα με τον άλλον.
[+] Περισσότερα
Ιανουάριος 2014
Συνεργασία με το Ιατρείο του Ιωάννη Καλαβρυτινού

Συνεργασία με το Ιατρείο του Ιωάννη Καλαβρυτινού

Ο χειρουργός ορθοπαιδικός Ιωάννης Σ. Καλαβρυτινός, ίδρυσε το διαδικτυακό τόπο kalavritinos.gr με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τις ορθοπαιδικές παθήσεις και την αντιμετώπισή τους.
[+] Περισσότερα
Συνεργασία με την "MywayHoliday"

Συνεργασία με την "MywayHoliday"

Η mywayHoliday με έδρα την Αθήνα, είναι μια ελληνική εταιρεία που σκοπό έχει την προώθηση κατοικιών για ενοικίαση προς κάθε ενδιαφερόμενο, είτε για λόγους αναψυχής, είτε για επαγγελματική χρήση.
[+] Περισσότερα
Συνεργασία με το δικηγορικό γραφείο της Παρασκευής Πολιτάκη

Συνεργασία με το δικηγορικό γραφείο της Παρασκευής Πολιτάκη

Το δικηγορικό γραφείο Πολιτάκη και Συνεργάτες επικεντρώνεται κυρίως στους τομείς του αστικού δικαίου, οικογενειακού δικαίου, εργατικού δικαίου, επιχειρήσεων και εμποριού δικαίου, ακίνητα, διαθήκες και trusts.
[+] Περισσότερα
Δεκέμβριος 2013
Συνεργασία με την εταιρεία

Συνεργασία με την εταιρεία "Netelephone"

Η εταιρεία NETelephone δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και της εφαρμογής νέων τεχνολογιών.
[+] Περισσότερα
Νοέμβριος 2013
Συνεργασία με την εταιρεία

Συνεργασία με την εταιρεία "Casa Ampia"

Η εταιρεία Casa Ampia δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου εδώ και 40 χρόνια. Το ιστορικό της ξεκινάει από το 1972, όταν ο Νικόλαος Τερεζής ίδρυσε μια μικρή βιοτεχνία επίπλου στην Αθήνα με στόχο την κατασκευή επίπλων υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας που θα αποτελούσαν καινοτομία για την ελληνική αγορά την εποχή εκείνη. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της casa-ampia και γνωρίστε την ποιότητα των επίπλων της στη διεύθυνση: http://www.casa-ampia.gr
[+] Περισσότερα
Μεγάλος Διαγωνισμός

Μεγάλος Διαγωνισμός

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΩΡΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 1 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΞΙΑΣ 500 ΕΥΡΩ!
[+] Περισσότερα
Οκτώβριος 2013
Συνεργασία με την εταιρεία

Συνεργασία με την εταιρεία "Casa Forum Hellas"

Η casa forum Hellas δραστηριοποιείται στην παραγωγή και την πώληση υφασμάτων επιπλώσεων.
[+] Περισσότερα
Αναβάθμιση Ιστοσελίδας της

Αναβάθμιση Ιστοσελίδας της "LiliHatzopoulos"

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τη Λιλή και το Δημήτρη Χατζόπουλο, το 1987, στο Χαλάνδρι και αποτέλεσε ένα πρωτοποριακό εγχείρημα που απάντησε δυναμικά στην ανάγκη των πελατών για τη δημιουργία ενός χώρου προσωπικής εξυπηρέτησης. Σύντομα, η εταιρεία, σημειώνοντας αναπτυξιακή πορεία εδραιωμένη στην ιδιαίτερη σχέση της με τους πελάτες και επιθυμώντας να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες της, μεταφέρθηκε σε νέο ιδιόκτητο χώρο στη Ζαν Μωρεάς 80 στο Χαλάνδρι, όπου στεγάζεται έως και σήμερα.
[+] Περισσότερα
Συνεργασία με την

Συνεργασία με την "Ancient-Greek-Pottery"

Στην σελίδα της Ancient Greek Pottery θα έχετε την δυνατότητα να περιηγηθείτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία έργων και μια σειρά από διαφορετικές καλλιτεχνικές περιόδους της Αρχαίας Ελλάδας. Οι περίοδοι αυτές θεωρούνται ως οι σημαντικότερες για την αγγειοπλαστική τέχνη.
[+] Περισσότερα
Συνεργασία με το εστιατόριο

Συνεργασία με το εστιατόριο "myCHEF"

Στο myCHEF μπορείτε να γευτείτε και να αγοράσετε για το σπίτι παραδοσιακά Προϊόντα Κρήτης και Σαντορίνης
[+] Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2013
Συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής και εμπορίας πολυεστερικών σκαφών

Συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής και εμπορίας πολυεστερικών σκαφών "ARGO HELLAS"

Το όνομα ARGO HELLΑS είναι πλέον συνυφασμένο με την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καλαισθησία στην κατασκευή σκαφών αναψυχής ή αλιείας καθώς και την πιστοποίηση ασφαλούς πλεύσης που τα συνοδεύει. Όλα αυτά συνδυάζονται άψογα με προσιτές τιμές που ενθαρρύνουν τους πελάτες μας να προχωρήσουν σε μια τέτοια επένδυση.
[+] Περισσότερα
Συνεργασία με την εταιρεία οργάνωσης Ραδιοταξί

Συνεργασία με την εταιρεία οργάνωσης Ραδιοταξί "ΖΕΥΞΗ"

Η «Ζεύξη» εμφανίστηκε στο χώρο το 1990, εισάγοντας την πληροφορική και την οργάνωση στόλου αυτοκινήτων στα ραδιοταξί. Πρωτοπορώντας για την εποχή, άλλαξε τα δεδομένα στον τρόπο λειτουργίας και παρακολούθησης όχι μόνο του πελατολογίου της αλλά και ολόκληρου του στόλου των αυτοκινήτων.
[+] Περισσότερα
Ιούλιος 2013
Συνεργασία με την εταιρεία αρχιτεκτονικών κατασκευών "CAC Group"

Συνεργασία με την εταιρεία αρχιτεκτονικών κατασκευών "CAC Group"

Με γνώμονα την υψηλή αισθητική και την άριστη ποιότητα δημιουργήθηκε μια ομάδα έμπειρων και καταρτισμένων ατόμων στον ευρύτερο τομέα των κατασκευών.
[+] Περισσότερα
Συνεργασία με το

Συνεργασία με το "Cosmopolit Athens Hotel"

Το νεοκλασικό ξενοδοχείο Cosmopolit χτίστηκε αρχικά το 1886, αλλά ανακαινίστηκε τον Ιούλιο του 2013! Το Cosmopolit βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία της Ομόνοιας, 50 μέτρα από το σταθμό του μετρό Ομόνοια.
[+] Περισσότερα
Συνεργασία με την

Συνεργασία με την "Lookoomania"

Οι λουκουμάδες το παραδοσιακό ελληνικό γλυκό που όλοι έχουμε λατρέψει και αναζητάμε να γευτούμε σε κάθε ευκαιρία ....αναβαπτίζεται. Ξεδιπλώνει τις δυνατότητες του και αποδεικνύει ότι μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα χωρίς να ξεχνάμε βέβαια την αγαπημένη παραδοσιακή συνταγή με μέλι και κανέλα.
[+] Περισσότερα
Συνεργασία με την εταιρεία

Συνεργασία με την εταιρεία "Υάκινθος"

To MyAnafi.gr αποτελεί μια πύλη ενημέρωσης του κοινού για το νησί της Ανάφης και αποτελεί ευγενική χορηγεία της εταιρείας Υγείας και Ομορφιάς "Υάκινθος".
[+] Περισσότερα
Ιούνιος 2013
Συνεργασία με το

Συνεργασία με το "ΕΡΑΤΩ APARTMENTS" της Άνδρου

Το ERATO APARTMENTS ανήκει στην κατηγορία ‘3 κλειδιά’ είναι κτισμένο σε αμφιθεατρικό σημείο, στο μαγευτικό Μπατσί της Άνδρου, απέχει 80 μέτρα από την παραλία του χωριού και 150 μέτρα από το κέντρο. Διαθέτει διαμερίσματα 1 και 2 δωματίων (Γκαρσονιέρες 28 τ.μ. και δυάρια 37 – 50 τ.μ.). Επιπλωμένα με παραδοσιακά νησιώτικα έπιπλα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, λουτρό, τηλεόραση, μεγάλες βεράντες 12 – 30 τ.μ., pergola, όλα με θέα στη θάλασσα, Parking, Καθημερινό Service και αυτόνομο κλιματισμό.
[+] Περισσότερα
Συνεργασία με την εταιρεία

Συνεργασία με την εταιρεία "ErgoTexLTD"

Η εταιρεία Ergotex LTD ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2012 με σκοπό την πώληση και διάθεση στην ελληνική αγορά ειδών και προϊόντων τα οποία θα εξυπηρετούν την καθημερινότητά σας και θα την κάνουν πιο άνετη και λειτουργική εξασφαλίζοντας σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.
[+] Περισσότερα
Μάϊος 2013
Συνεργασία με την εταιρεία

Συνεργασία με την εταιρεία "Α. Ευσταθίου & Συνεργάτες"

Η «Ευσταθίου και Συνεργάτες», είναι τεχνική εταιρεία με αντικείμενο την κατασκευή Ηλεκτρικών και Μηχανολογικών υποδομών - εγκαταστάσεων σε κτίρια και σταθμούς παραγωγής ενέργειας.
[+] Περισσότερα
Απρίλιος 2013
Συνεργασία με την εταιρεία

Συνεργασία με την εταιρεία "Παυλικανίδης Α. & ΣΙΑ Ε.Ε"

Αγορά και Τοποθέτηση ελαστικών, ζαντών, αμορτισέρ αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών
[+] Περισσότερα
Συνεργασία με την εταιρεία

Συνεργασία με την εταιρεία "JustPerfect"

Η εταιρεία JUST PERFECT ιδρύθηκε το 1989 και δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της μόδας με έμφαση στην ποιότητα και την μοναδικότητα των ρούχων. Η δέσμευση της εταιρείας είναι να ικανοποιεί το καταναλωτικό κοινό στο μέγιστο βαθμό.
[+] Περισσότερα
Συνεργασία με την Εταιρεία

Συνεργασία με την Εταιρεία "Αναπτυξιακή Επενδυτική Ηπείρου Α.Ε."

Νέα συνεργασία με την Αναπτυξιακή Επενδυτική Ηπείρου Α.Ε. με σκοπό την δημιουργία Microsite για τις δημοσιεύσεις των καταστάσεων της.
[+] Περισσότερα
Συνεργασία με την Εταιρεία

Συνεργασία με την Εταιρεία "Alpha Flooring"

Η εταιρεία Alpha Flooring δραστηριοποιείται με την πώληση Κλωστοϋφαντουργικών, Πλαστικών και Ξύλινων Ειδών.
[+] Περισσότερα
Φεβρουάριος 2013
Συνεργασία με τα

Συνεργασία με τα "Fanarakia.com" - Αναβάθμιση E-shop

Φαναράκια τα οποία ξεχωρίζουν, για την ιδιαίτερη αισθητική τους αφού το κάθε ένα ξεχωριστά, αποτελείται από γυαλί πού είναι ζωγραφισμένο στο χέρι. Με φαντασία - αγάπη – μεράκι απευθύνομαι σε όλους εσάς, που δίνετε σημασία στην ποιότητα και αναζητάτε κάτι μοναδικό για να διακοσμήσετε είτε τον προσωπικό σας χώρο είτε τον επαγγελματικό, ακόμα και να ντύσετε μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας (όπως γάμος, βάπτιση).
[+] Περισσότερα
Συνεργασία με την Εταιρεία

Συνεργασία με την Εταιρεία "Animal Station" - Facelift ιστοσελίδας

Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα του Animal Station, θα βρείτε μια συνεχώς αυξανόμενη γκάμα προϊόντων που θα καλύψει όλες τις ανάγκες του ενυδρείου σας, σε εξοπλισμό και προϊόντα υποστήριξης, σε ιδιαίτερα χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές! Πρώτο στην Ελλάδα διαθέτει πλήρη σειρά κατεψυγμένων τροφών.
[+] Περισσότερα
Η ομάδα μας

Η dnnZONE Web Services αποτελείται από μία ομάδα επαγγελματιών, στο χώρο της τεχνολογίας, που δραστηριοποιείται στην αγορά εταιρειών ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Σήμερα η dnnZONE Web Development Services έχει συνεχή ανοδική πορεία και η εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει από τους πελάτες της αποδεικνύει τη σταδιακή καθιέρωσή της στην ελληνική αγορά ως ένα εγγυημένο και αξιόπιστο όνομα στο χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών.

> Περισσότερα..

Εργαστείτε μαζί μας

> Ευκαιρίες καριέρας

 

ΓΕΜΗ: 126860609000

 

Επικοινωνία
*
*
*