Αναζήτηση

Κατηγορίες

Συνεργασία με την Εταιρεία House of Glass
11 Φεβρουάριος 2021

Συνεργασία με την Εταιρεία House of Glass

H House of Glass δραστηριοποιείται στο χώρο του υαλοπίνακα από το 1936, έχοντας στο βιογραφικό της μια μακρά πορεία που την κάνει μια αξιόπιστη επιλογή για να φέρει εις πέρας κάθε πρόταση των πελατών της.
Η εταιρεία ασχολείται 75 χρόνια με το εμπόριο και την κατεργασία του υαλοπίνακα, εξυπηρετώντας πελάτες σε επίπεδο χονδρικής και λιανικής.
Εστιάζει στην κάθε λεπτομέρεια με μεγάλη προσοχή, ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες και το προσωπικό σας στυλ.
Σας βοηθάει να βρείτε τον τέλειο χώρο, την ιδανική διακόσμηση, τις υπέροχες γεύσεις και το σκηνικό που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο σας, φτιάχνοντας τη δική σας ονειρική στιγμή!
Η εμπειρία της εταιρείας εγγυάται την επιτυχημένη οργάνωση του γάμου σας λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τις προτιμήσεις σας, τον προϋπολογισμό και φυσικά το δικό σας μοναδικό στυλ!

Η ομάδα μας

Η dnnZONE Web Services αποτελείται από μία ομάδα επαγγελματιών, στο χώρο της τεχνολογίας, που δραστηριοποιείται στην αγορά εταιρειών ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Σήμερα η dnnZONE Web Development Services έχει συνεχή ανοδική πορεία και η εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει από τους πελάτες της αποδεικνύει τη σταδιακή καθιέρωσή της στην ελληνική αγορά ως ένα εγγυημένο και αξιόπιστο όνομα στο χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών.

> Περισσότερα..

Εργαστείτε μαζί μας
Επικοινωνία
*
*
*