Αναζήτηση

Κατηγορίες

Συνεργασία με τα
23 Φεβρουάριος 2013

Συνεργασία με τα "Fanarakia.com" - Αναβάθμιση E-shop

Φαναράκια τα οποία ξεχωρίζουν, για την ιδιαίτερη αισθητική τους αφού το κάθε ένα ξεχωριστά, αποτελείται από γυαλί πού είναι ζωγραφισμένο στο χέρι.

Με φαντασία - αγάπη – μεράκι απευθύνομαι σε όλους εσάς, που δίνετε σημασία στην ποιότητα και αναζητάτε κάτι μοναδικό για να διακοσμήσετε είτε τον προσωπικό σας χώρο είτε τον επαγγελματικό, ακόμα και να ντύσετε μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας (όπως γάμος, βάπτιση).

Ιδιαιτερότητά τους αποτελεί το παιχνίδισμα του φωτός με το ζωγραφισμένο γυαλί, δημιουργώντας έτσι ονειρικούς χρωματικούς συνδυασμούς και μια αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας.

Η ομάδα μας

Η dnnZONE Web Services αποτελείται από μία ομάδα επαγγελματιών, στο χώρο της τεχνολογίας, που δραστηριοποιείται στην αγορά εταιρειών ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Σήμερα η dnnZONE Web Development Services έχει συνεχή ανοδική πορεία και η εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει από τους πελάτες της αποδεικνύει τη σταδιακή καθιέρωσή της στην ελληνική αγορά ως ένα εγγυημένο και αξιόπιστο όνομα στο χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών.

> Περισσότερα..

Εργαστείτε μαζί μας
Επικοινωνία
*
*
*