Αναζήτηση

Κατηγορίες

Αναβάθμιση Ιστοσελίδας της
16 Οκτώβριος 2013

Αναβάθμιση Ιστοσελίδας της "LiliHatzopoulos"

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τη Λιλή και το Δημήτρη Χατζόπουλο, το 1987, στο Χαλάνδρι και αποτέλεσε ένα πρωτοποριακό εγχείρημα που απάντησε δυναμικά στην ανάγκη των πελατών για τη δημιουργία ενός χώρου προσωπικής εξυπηρέτησης. Σύντομα, η εταιρεία, σημειώνοντας αναπτυξιακή πορεία εδραιωμένη στην ιδιαίτερη σχέση της με τους πελάτες και επιθυμώντας να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες της, μεταφέρθηκε σε νέο ιδιόκτητο χώρο στη Ζαν Μωρεάς 80 στο Χαλάνδρι, όπου στεγάζεται έως και σήμερα.


Το μυστικό της επιτυχίας της εταιρείας έγκειται στη στενή και απευθείας συνεργασία με γνωστούς ιταλικούς οίκους του Pret-a-Porter (έτοιμο ένδυμα), όπως Marly’s Gruppo, Anna Rachele, Joy Lab, Guy Mattiolo, Tonet, Martinelli, από τις κολεξιόν των οποίων η Λιλή Χατζοπούλου, με την πλούσια εμπειρία στο χώρο της μόδας και της αισθητικής, επιλέγει ένα-ένα τα κομμάτια που θα ικανοποιήσουν τις πελάτισσές της ανάλογα με το στυλ και την ηλικία. Έτσι, τους παρουσιάζει πάντα τα καλύτερα Pret-a-Porter κομμάτια, αλλά και πρωινές – βραδινές εμφανίσεις, έχοντας πάντα κατά νου τη μοντέρνα απαιτητική γυναίκα του σήμερα.

Η ομάδα μας

Η dnnZONE Web Services αποτελείται από μία ομάδα επαγγελματιών, στο χώρο της τεχνολογίας, που δραστηριοποιείται στην αγορά εταιρειών ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Σήμερα η dnnZONE Web Development Services έχει συνεχή ανοδική πορεία και η εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει από τους πελάτες της αποδεικνύει τη σταδιακή καθιέρωσή της στην ελληνική αγορά ως ένα εγγυημένο και αξιόπιστο όνομα στο χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών.

> Περισσότερα..

Εργαστείτε μαζί μας
Επικοινωνία
*
*
*