Αναζήτηση

Κατηγορίες

Συνεργασία με την
17 Οκτώβριος 2013

Συνεργασία με την "Ancient-Greek-Pottery"

Στην σελίδα της ancient Greek Pottery θα έχετε την δυνατότητα να περιηγηθείτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία έργων και μια σειρά από διαφορετικές καλλιτεχνικές περιόδους της Αρχαίας Ελλάδας. Οι περίοδοι αυτές θεωρούνται ως οι σημαντικότερες για την αγγειοπλαστική τέχνη.

Η προσωπική αγάπη και το ενδιαφέρον για την Αρχαϊκή τέχνη, σε συνδυασμό με την μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της ζωγραφικής για περισσότερο από 60 χρόνια, εγγυάται άριστο αποτέλεσμα της δουλειάς.

Συνεργασίες με τους καλύτερους Έλληνες αγγειοπλάστες προκειμένου να διασφαλίσουμε τη δημιουργία ενός άριστου κεραμικού σκεύους. Κατόπιν είναι η σειρά μας να μετατρέψουμε το αγγείο αυτό σε ένα έργο τέχνης.

Η ομάδα μας

Η dnnZONE Web Services αποτελείται από μία ομάδα επαγγελματιών, στο χώρο της τεχνολογίας, που δραστηριοποιείται στην αγορά εταιρειών ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Σήμερα η dnnZONE Web Development Services έχει συνεχή ανοδική πορεία και η εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει από τους πελάτες της αποδεικνύει τη σταδιακή καθιέρωσή της στην ελληνική αγορά ως ένα εγγυημένο και αξιόπιστο όνομα στο χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών.

> Περισσότερα..

Εργαστείτε μαζί μας
Επικοινωνία
*
*
*