RSS
November 2012

Συνεργασία με την Εταιρεία "Βαρδάκας"

Η Εταιρεία "Βαρδάκας" ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια ως χονδρική πώληση χειραμαξών και τροχών παντός τύπου. Στην πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σε κατάστημα βιομηχανικών ειδών, εργαλείων και αναλωσίμων...
[+] Read More

Συνεργασία με το "MyPlayLand"

Το κέντρο My Playland, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2 - 8 ετών, παρέχοντας τους τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητα τους, να κοινωνικοποιηθούν, να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση τους, να μάθουν, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να εξερευνήσουν...
[+] Read More

Συνεργασία με την "JustPerfect" για τη δημιουργία Microsite

Κατασκευή Microsite για πολλαπλά domain names.
[+] Read More
July 2012

Συνεργασία με το "Tour-Greece"

Ιστοσελίδα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπου οι χρήστες μοιράζονται την εμπειρία τους από τα ταξίδια τους σε όλη την Ελλάδα.
[+] Read More
June 2012

Συνεργασία με το "Tour-Europe"

Ιστοσελίδα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπου οι χρήστες μοιράζονται την εμπειρία τους από τα ταξίδια τους σε όλη την Ευρώπη.
[+] Read More
May 2012

Συνεργασία με την εταιρεία της "Λιλής Χατζοπούλου"

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τη Λιλή και το Δημήτρη Χατζόπουλο, το 1987, στο Χαλάνδρι και αποτέλεσε ένα πρωτοποριακό εγχείρημα που απάντησε δυναμικά στην ανάγκη των πελατών για τη δημιουργία ενός χώρου προσωπικής εξυπηρέτησης.
[+] Read More
January 2012

Συνεργασία με την έκθεση "Κατοικίδια εν Δράσει"

Από Παρασκευή 05 Οκτωβρίου έως Κυριακή 07 Οκτωβρίου, στα πλαίσια του φεστιβάλ «Κατοικίδια εν Δράσει» πραγματοποιήθηκε στο ΕΚΕΠ (12ο Χλμ Αθηνών Λαμίας και Οδυσσέως), σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ο 1ος Διαγωνισμός Δίσκων & Βιοτοπικών Ενυδρείων Ανατολικής Μεσογείου στην Αθήνα.
[+] Read More
December 2011

Συνεργασία με το "e-magazaki"

To e-magazaki είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης παραδοσιακών προϊόντων και προϊόντων για το σπίτι. Αξίζει να ρίξετε μια ματιά!
[+] Read More
November 2011

Συνεργασία με την εταιρεία "OrangeTS"

Η ΟRANGETS ιδρύθηκε με σκοπό την υποστήριξη service των σύγχρονων αναγκών στη νέα ψηφιακή εποχή. Στόχος της είναι η υποστήριξη σύγχρονων και εξειδικευμένων λύσεων στο χώρο της τεχνολογίας και της πληροφορικής επιτυγχάνοντας συνεργασίες με επιλεγμένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Η μεγάλη εξειδίκευση και η 25ετής εμπειρία της στο χώρο της πληροφορικής τίθεται στην υπηρεσία του πελάτη.
[+] Read More

Συνεργασία με το Portal "Visit-Korinthia"

Η προσπάθεια του Visit Korinthia είναι να κρατάει αυτήν την διαδικτυακή πύλη καθημερινά ενημερωμένη έτσι ώστε να μπορεί να σας προσφέρουμε ασφαλή και γρήγορη ενημέρωση. Το μυστικό για αυτήν την επιτυχία είναι η συμμετοχή των αναγνωστών που μπορούν να στέλνουν τις παρατηρήσεις τους και διάφορες πληροφορίες ώστε να να δημοσιευτούν στο portal.
[+] Read More
October 2011

Συνεργασία με τη Βιοτεχνία "Γεροντάρας"

Η βιοτεχνία Γεροντάρας ειδικεύεται για πάνω από εξήντα χρόνια στην κατασκευή χειροποίητων Αρχαϊκών κεραμικών αγγείων με κύριο θέμα την ελληνική μυθολογία.
[+] Read More

Συνεργασία με την PC-TECH CENTER για την εταιρεία "HARIS COTTON"

Η HARIS COTTON ιδρύθηκε το 1975 και δραστηριοποιήθηκε στην παραγωγή και εμπορία γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων.
[+] Read More

Συνεργασία με το "Athlos Dog Training"

Το Athlos Dog Training δραστηριοποιείται στην κατʼοίκον εκπαίδευση σκύλων, την εκμάθηση των κανόνων της ανθρώπινης αγέλης στο σκύλο μας χωρίς την αλλοίωση του χαρακτήρα του.
[+] Read More
September 2011

Συνεργασία με την εταιρεία "D+ZInteriors"

Η D+Z Interiors δημιουργήθηκε το 1995 από το Βαγγέλη Δερεδάκη και την Κωνσταντίνα Ζορμπά. Στην πολυετή παρουσία της στον χώρο της εσωτερικής διακόσμησης και της αρχιτεκτονικής γενικότερα, το γραφείο έχει μελετήσει, διεκπεραιώσει και κατασκευάσει πληθώρα έργων, τόσο μικρής όσο και μεγάλης κλίμακας.
[+] Read More

Συνεργασία με τη βιοτεχνία "Φαναράκια"

Μπορείτε να βρείτε φαναράκια τα οποία ξεχωρίζουν, για την ιδιαίτερη αισθητική τους αφού το κάθε ένα ξεχωριστά, αποτελείται από γυαλί πού είναι ζωγραφισμένο στο χέρι.
[+] Read More
July 2011

Συνεργασία με τον "Αθανάσιο Κατούφα"

O Αθανάσιος Κατούφας γεννήθηκε το 1966 και μεγάλωσε στον Πειραιά όπου μετά την αποφοίτηση του από το Λύκειο, ακολούθησε την κατεύθυνση των τεχνικών ειδικοτήτων της δευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης ΤΕΣ στη Σιβιτανείδιο σχολή, από όπου και ολοκληρώνοντας τις σπουδές του, του απονεμήθηκε άδεια εγκαταστάσεων ηλεκτρολόγου μηχανικού.
[+] Read More
January 2011

Συνεργασία με την εταιρεία "JustPerfect"

Η εταιρεία JUST PERFECT ιδρύθηκε το 1989 και δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της μόδας με έμφαση στην ποιότητα και την μοναδικότητα των ρούχων. Η δέσμευση της εταιρείας είναι να ικανοποιεί το καταναλωτικό κοινό στο μέγιστο βαθμό.
[+] Read More

Συνεργασία με το "Eργαστήρι 86"

Το Εργαστήρι 86 είναι μια οργανωμένη και έμπειρη εταιρεία στο χώρο της οδοντοπροσθετικής με έμφαση στην ποιότητα, τις τιμές και στο χρόνο παράδοσης.
[+] Read More
September 2010

Συνεργασία με το Αρχιτεκτονικό Γραφείου του "Δημήτριου Καρανταβάνη"

Ο Δ. Καρανταβάνης σπούδασε στο Παρίσι μέχρι το 1979 που επέστρεψε στην Ελλάδα και άνοιξε το προσωπικό του γραφείο, το οποίο δραστηριοποιείτο στους τομείς μελέτης και κατασκευής ποικίλων αρχιτεκτονικών έργων, με έμφαση στις ιδιωτικές κατοικίες αλλά και σε ένα σημαντικό αριθμό κτιρίων γραφείων, ξενοδοχείων, μουσείων καθώς και καταστημάτων εστιατορίων, καφέ.
[+] Read More
June 2010

Συνεργασία με το "Animal Station"

Μέσα από την περιήγηση στη σελίδα του Animal Station θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σε ότι αφορά στα προϊόντα και τις υπηρεσίες ενός εξειδικευμένου Pet Shop.
[+] Read More
April 2010

Συνεργασία με το εργαστήρι κορνίζας "Πολύμορφο"

Η επιχείρηση Πολύμορφο - Polymoprho, ιδρύθηκε το 1993 από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου στη Χαλκίδα και αρχικά ασχολήθηκε με το εμπόριο αφίσας, με παράλληλη δραστηριότητα το κορνίζωμα των αφισών με προκάτ κορνίζα.
[+] Read More
January 2010

Συνεργασία με την εταιρεία επίπλου "Καφούσης"

Η εταιρεία Καφούσης ιδρύθηκε το 1970 από τον κ. Αναστάσιο Καφούση με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία επίπλων υψηλών προδιαγραφών με έμφαση στη διαχρονική αισθητική.
[+] Read More
January 2007

Συνεργασία με το "AthensTaxiGroup"

Δημιουργία Ιστοσελίδας και SEO
[+] Read More
November 2006

Συνεργασία με το ιατρείο "Αίλουρος" en

Δημιουργία Ιστοσελίδας και Ανάπτυξη Εφαρμογής Ιατρείου
[+] Read More
Page 4 of 4 [4] NextLast
Our team

DnnZONE Web Services consists of a team of professionals, in the technology field, who operate in the purchase of website development companies.

Today, dnnZONE Web Development Services is constantly increasing in growth and the trust it has won from its customers proves its gradual establishment in the Greek market as a guaranteed and credible name in the Internet Services field.

> more..

Join our team

> Careers

 

 

Contact us
*
*
*