RSS
March 2014

Αναβάθμιση Ιστοσελίδας της "OrangeTS"

Η ΟRANGETS ιδρύθηκε με σκοπό την υποστήριξη service των σύγχρονων αναγκών στη νέα ψηφιακή εποχή. Στόχος της είναι η υποστήριξη σύγχρονων και εξειδικευμένων λύσεων στο χώρο της τεχνολογίας και της πληροφορικής επιτυγχάνοντας συνεργασίες με επιλεγμένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.
[+] Read More
February 2014

Συνεργασία με τον "ΑΙΛΟΥΡΟ" - Αναβάθμιση Ιστοσελίδας

Όταν ο άνθρωπος κουράζεται από την φασαρία και τον κόσμο... Όταν θέλει να απομονωθεί και να ονειροπολήσει.. Όταν αρχίζει να σκληραίνει η καρδιά και ο ένας δεν μοιράζεται τίποτα με τον άλλον.
[+] Read More
January 2014

Συνεργασία με το Ιατρείο του Ιωάννη Καλαβρυτινού

Ο χειρουργός ορθοπαιδικός Ιωάννης Σ. Καλαβρυτινός, ίδρυσε το διαδικτυακό τόπο kalavritinos.gr με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τις ορθοπαιδικές παθήσεις και την αντιμετώπισή τους.
[+] Read More

Συνεργασία με την "MywayHoliday"

Η mywayHoliday με έδρα την Αθήνα, είναι μια ελληνική εταιρεία που σκοπό έχει την προώθηση κατοικιών για ενοικίαση προς κάθε ενδιαφερόμενο, είτε για λόγους αναψυχής, είτε για επαγγελματική χρήση.
[+] Read More

Συνεργασία με το δικηγορικό γραφείο της Παρασκευής Πολιτάκη

Το δικηγορικό γραφείο Πολιτάκη και Συνεργάτες επικεντρώνεται κυρίως στους τομείς του αστικού δικαίου, οικογενειακού δικαίου, εργατικού δικαίου, επιχειρήσεων και εμποριού δικαίου, ακίνητα, διαθήκες και trusts.
[+] Read More
December 2013

Συνεργασία με την εταιρεία "Netelephone"

Η εταιρεία NETelephone δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και της εφαρμογής νέων τεχνολογιών.
[+] Read More
November 2013

Συνεργασία με την εταιρεία "Casa Ampia"

Η εταιρεία Casa Ampia δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου εδώ και 40 χρόνια. Το ιστορικό της ξεκινάει από το 1972, όταν ο Νικόλαος Τερεζής ίδρυσε μια μικρή βιοτεχνία επίπλου στην Αθήνα με στόχο την κατασκευή επίπλων υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας που θα αποτελούσαν καινοτομία για την ελληνική αγορά την εποχή εκείνη. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της casa-ampia και γνωρίστε την ποιότητα των επίπλων της στη διεύθυνση: http://www.casa-ampia.gr
[+] Read More

Μεγάλος Διαγωνισμός

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΩΡΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 1 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΞΙΑΣ 500 ΕΥΡΩ!
[+] Read More
October 2013

Συνεργασία με την εταιρεία "Casa Forum Hellas"

Η casa forum Hellas δραστηριοποιείται στην παραγωγή και την πώληση υφασμάτων επιπλώσεων.
[+] Read More

Αναβάθμιση Ιστοσελίδας της "LiliHatzopoulos"

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τη Λιλή και το Δημήτρη Χατζόπουλο, το 1987, στο Χαλάνδρι και αποτέλεσε ένα πρωτοποριακό εγχείρημα που απάντησε δυναμικά στην ανάγκη των πελατών για τη δημιουργία ενός χώρου προσωπικής εξυπηρέτησης. Σύντομα, η εταιρεία, σημειώνοντας αναπτυξιακή πορεία εδραιωμένη στην ιδιαίτερη σχέση της με τους πελάτες και επιθυμώντας να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες της, μεταφέρθηκε σε νέο ιδιόκτητο χώρο στη Ζαν Μωρεάς 80 στο Χαλάνδρι, όπου στεγάζεται έως και σήμερα.
[+] Read More

Συνεργασία με την "Ancient-Greek-Pottery"

Στην σελίδα της Ancient Greek Pottery θα έχετε την δυνατότητα να περιηγηθείτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία έργων και μια σειρά από διαφορετικές καλλιτεχνικές περιόδους της Αρχαίας Ελλάδας. Οι περίοδοι αυτές θεωρούνται ως οι σημαντικότερες για την αγγειοπλαστική τέχνη.
[+] Read More

Συνεργασία με το εστιατόριο "myCHEF"

Στο myCHEF μπορείτε να γευτείτε και να αγοράσετε για το σπίτι παραδοσιακά Προϊόντα Κρήτης και Σαντορίνης
[+] Read More
September 2013

Συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής και εμπορίας πολυεστερικών σκαφών "ARGO HELLAS"

Το όνομα ARGO HELLΑS είναι πλέον συνυφασμένο με την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καλαισθησία στην κατασκευή σκαφών αναψυχής ή αλιείας καθώς και την πιστοποίηση ασφαλούς πλεύσης που τα συνοδεύει. Όλα αυτά συνδυάζονται άψογα με προσιτές τιμές που ενθαρρύνουν τους πελάτες μας να προχωρήσουν σε μια τέτοια επένδυση.
[+] Read More

Συνεργασία με την εταιρεία οργάνωσης Ραδιοταξί "ΖΕΥΞΗ"

Η «Ζεύξη» εμφανίστηκε στο χώρο το 1990, εισάγοντας την πληροφορική και την οργάνωση στόλου αυτοκινήτων στα ραδιοταξί. Πρωτοπορώντας για την εποχή, άλλαξε τα δεδομένα στον τρόπο λειτουργίας και παρακολούθησης όχι μόνο του πελατολογίου της αλλά και ολόκληρου του στόλου των αυτοκινήτων.
[+] Read More
July 2013

Συνεργασία με την εταιρεία αρχιτεκτονικών κατασκευών "CAC Group"

Με γνώμονα την υψηλή αισθητική και την άριστη ποιότητα δημιουργήθηκε μια ομάδα έμπειρων και καταρτισμένων ατόμων στον ευρύτερο τομέα των κατασκευών.
[+] Read More

Συνεργασία με το "Cosmopolit Athens Hotel"

Το νεοκλασικό ξενοδοχείο Cosmopolit χτίστηκε αρχικά το 1886, αλλά ανακαινίστηκε τον Ιούλιο του 2013! Το Cosmopolit βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία της Ομόνοιας, 50 μέτρα από το σταθμό του μετρό Ομόνοια.
[+] Read More

Συνεργασία με την "Lookoomania"

Οι λουκουμάδες το παραδοσιακό ελληνικό γλυκό που όλοι έχουμε λατρέψει και αναζητάμε να γευτούμε σε κάθε ευκαιρία ....αναβαπτίζεται. Ξεδιπλώνει τις δυνατότητες του και αποδεικνύει ότι μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα χωρίς να ξεχνάμε βέβαια την αγαπημένη παραδοσιακή συνταγή με μέλι και κανέλα.
[+] Read More

Συνεργασία με την εταιρεία "Υάκινθος"

To MyAnafi.gr αποτελεί μια πύλη ενημέρωσης του κοινού για το νησί της Ανάφης και αποτελεί ευγενική χορηγεία της εταιρείας Υγείας και Ομορφιάς "Υάκινθος".
[+] Read More
June 2013

Συνεργασία με το "ΕΡΑΤΩ APARTMENTS" της Άνδρου

Το ERATO APARTMENTS ανήκει στην κατηγορία ‘3 κλειδιά’ είναι κτισμένο σε αμφιθεατρικό σημείο, στο μαγευτικό Μπατσί της Άνδρου, απέχει 80 μέτρα από την παραλία του χωριού και 150 μέτρα από το κέντρο. Διαθέτει διαμερίσματα 1 και 2 δωματίων (Γκαρσονιέρες 28 τ.μ. και δυάρια 37 – 50 τ.μ.). Επιπλωμένα με παραδοσιακά νησιώτικα έπιπλα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, λουτρό, τηλεόραση, μεγάλες βεράντες 12 – 30 τ.μ., pergola, όλα με θέα στη θάλασσα, Parking, Καθημερινό Service και αυτόνομο κλιματισμό.
[+] Read More

Συνεργασία με την εταιρεία "ErgoTexLTD"

Η εταιρεία Ergotex LTD ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2012 με σκοπό την πώληση και διάθεση στην ελληνική αγορά ειδών και προϊόντων τα οποία θα εξυπηρετούν την καθημερινότητά σας και θα την κάνουν πιο άνετη και λειτουργική εξασφαλίζοντας σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.
[+] Read More
May 2013

Συνεργασία με την εταιρεία "Α. Ευσταθίου & Συνεργάτες"

Η «Ευσταθίου και Συνεργάτες», είναι τεχνική εταιρεία με αντικείμενο την κατασκευή Ηλεκτρικών και Μηχανολογικών υποδομών - εγκαταστάσεων σε κτίρια και σταθμούς παραγωγής ενέργειας.
[+] Read More
April 2013

Συνεργασία με την εταιρεία "Παυλικανίδης Α. & ΣΙΑ Ε.Ε"

Αγορά και Τοποθέτηση ελαστικών, ζαντών, αμορτισέρ αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών
[+] Read More

Συνεργασία με την εταιρεία "JustPerfect"

Η εταιρεία JUST PERFECT ιδρύθηκε το 1989 και δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της μόδας με έμφαση στην ποιότητα και την μοναδικότητα των ρούχων. Η δέσμευση της εταιρείας είναι να ικανοποιεί το καταναλωτικό κοινό στο μέγιστο βαθμό.
[+] Read More

Συνεργασία με την Εταιρεία "Αναπτυξιακή Επενδυτική Ηπείρου Α.Ε."

Νέα συνεργασία με την Αναπτυξιακή Επενδυτική Ηπείρου Α.Ε. με σκοπό την δημιουργία Microsite για τις δημοσιεύσεις των καταστάσεων της.
[+] Read More

Συνεργασία με την Εταιρεία "Alpha Flooring"

Η εταιρεία Alpha Flooring δραστηριοποιείται με την πώληση Κλωστοϋφαντουργικών, Πλαστικών και Ξύλινων Ειδών.
[+] Read More
February 2013

Συνεργασία με τα "Fanarakia.com" - Αναβάθμιση E-shop

Φαναράκια τα οποία ξεχωρίζουν, για την ιδιαίτερη αισθητική τους αφού το κάθε ένα ξεχωριστά, αποτελείται από γυαλί πού είναι ζωγραφισμένο στο χέρι. Με φαντασία - αγάπη – μεράκι απευθύνομαι σε όλους εσάς, που δίνετε σημασία στην ποιότητα και αναζητάτε κάτι μοναδικό για να διακοσμήσετε είτε τον προσωπικό σας χώρο είτε τον επαγγελματικό, ακόμα και να ντύσετε μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας (όπως γάμος, βάπτιση).
[+] Read More

Συνεργασία με την Εταιρεία "Animal Station" - Facelift ιστοσελίδας

Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα του Animal Station, θα βρείτε μια συνεχώς αυξανόμενη γκάμα προϊόντων που θα καλύψει όλες τις ανάγκες του ενυδρείου σας, σε εξοπλισμό και προϊόντα υποστήριξης, σε ιδιαίτερα χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές! Πρώτο στην Ελλάδα διαθέτει πλήρη σειρά κατεψυγμένων τροφών.
[+] Read More
January 2013

Συνεργασία με την Κατασκευαστική Εταιρεία "Τοξότης"

Η δραστηριότητα της εταιρείας ξεκίνησε σαν Αφοί Καπετανάκη το 1982 με διευθύνων σύμβουλο τον Ιωσήφ Καπετανάκη. Στην συνέχεια μετονομάστηκε σε Τοξότης Τεχνική, τίτλο που διατηρεί έως και σήμερα.
[+] Read More
December 2012

Συνεργασία με την Εταιρεία Ενέργειας "PIGREEN"

Η PIGREEN ιδρύθηκε το 2012, μέσα στην βαθιά οικονομική κρίση, στοχεύοντας να αναπτυχθεί προσφέροντας προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες που βοηθούν την βελτίωση της λειτουργίας των επιχειρήσεων και οργανισμών, την αύξηση της αποτελεσματικότητας και την βελτίωση της κερδοφορίας τους...
[+] Read More
November 2012

Νέα Συνεργασία με την εταιρεία "Τροχοί Νικαίας"

Η εταιρεία "Τροχοί Νικαίας" ειδικεύεται στην προμήθεια παντός είδους τροχών για κάθε χρήση
[+] Read More
Page 3 of 4 [3]
Our team

DnnZONE Web Services consists of a team of professionals, in the technology field, who operate in the purchase of website development companies.

Today, dnnZONE Web Development Services is constantly increasing in growth and the trust it has won from its customers proves its gradual establishment in the Greek market as a guaranteed and credible name in the Internet Services field.

> more..

Join our team

> Careers

 

 

Contact us
*
*
*