13 Νοέμβριος 2017

Παρουσίαση νέων εταιρειών Medisalus & Iatrology

Το Σάββατο 13/11/2017 η dnnZONE παρευρέθηκε στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ, στο οποίο και πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των νέων εταιρειών Medisalus και Iatrology που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας.

Όραμα των εταιριών είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας στην ευρύτερη περιοχή των Βορείων προαστείων και αργότερα σε όλη την Αθήνα, καλύπτοντας πάνω από δεκαοκτώ (18) ιατρικές ειδικότητες.

Η dnnZONE αναλαμβάνοντας την δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας αλλά και την γενικότερη εκπροσώπηση των εταιρειών σε διαδίκτυο και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την εμπιστοσύνη που της δόθηκε.

Η ομάδα μας

Η dnnZONE Web Services αποτελείται από μία ομάδα επαγγελματιών, στο χώρο της τεχνολογίας, που δραστηριοποιείται στην αγορά εταιρειών ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Σήμερα η dnnZONE Web Development Services έχει συνεχή ανοδική πορεία και η εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει από τους πελάτες της αποδεικνύει τη σταδιακή καθιέρωσή της στην ελληνική αγορά ως ένα εγγυημένο και αξιόπιστο όνομα στο χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών.

> Περισσότερα..

Εργαστείτε μαζί μας
Επικοινωνία
*
*
*