Αναζήτηση

Κατηγορίες

Συνεργασία με την εταιρεία "Easy2Fish"
24 Φεβρουάριος 2020

Συνεργασία με την εταιρεία "Easy2Fish"

Η πορεία της easy2fish στα είδη αλιείας ξεκίνησε το 2008 ως Captain Hook Καματερό - Γιάννης Γκούντουβας.
Το πάθος και η αγάπη για το ψάρεμα οδήγησε σε όχι ένα απλό κατάστημα ειδών αλιείας αλλά στην ένταξη σε μια μοναδική εξειδικευμένη αλυσίδα πώλησης ειδών αλιείας, υποβρυχίου και ναυτιλιακών στην ελληνική αγορά.
Ακολουθώντας πάντα τις νέες τάσεις - τεχνικές στο ψάρεμα με βασικό στόχο τον εντοπισμό των αναγκών κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη ψαρά και η ικανοποίηση τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Κάθε πελάτης είναι μια διαφορετική οντότητα.
Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει αλιευτικά εργαλεία και αξεσουάρ για ψάρεμα στην θάλασσα όσο και στην λίμνη. Επίσης στο κατάστημα θα βρείτε ζωντανά δολώματα, είδη υποβρύχιου ψαρέματος καθώς και είδη κατασκήνωσης.
Το κατάστημα παρέχει τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές και ταυτόχρονα δημιουργεί μια σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού.

Η ομάδα μας

Η dnnZONE Web Services αποτελείται από μία ομάδα επαγγελματιών, στο χώρο της τεχνολογίας, που δραστηριοποιείται στην αγορά εταιρειών ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Σήμερα η dnnZONE Web Development Services έχει συνεχή ανοδική πορεία και η εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει από τους πελάτες της αποδεικνύει τη σταδιακή καθιέρωσή της στην ελληνική αγορά ως ένα εγγυημένο και αξιόπιστο όνομα στο χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών.

> Περισσότερα..

Εργαστείτε μαζί μας
Επικοινωνία
*
*
*